COMPLETE 102 MINERALEN CELLULAIRE SUPERFOOD COMPLEX

Complete 102 mineralen cellulaire superfood complex.

Ierse seamos - blaasjeswier - Grote klit – Cayenne

Dagelijkse vitaminen en mineralen supplement met volledig spectum

Ondersteuning immuniteit

Verbetert de darmgezondheid

Geeft je energie een boost

Ondersteuning van de schildklier

Deze combinatie van Ierse seamos - blaasjeswier en Grote klit wortel levert 102 essentiële dagelijkse mineralen en voedingsstoffen aan het lichaam die kunnen helpen bij het reguleren van energieniveaus, het stimuleren van het immuunsysteem en het oplossen van slijm uit het lichaam. Het is goed voor obesitas, artritis, gewrichtspijn, "verharding van de slagaders" (aderverkalking), spijsverteringsstoornissen, brandend maagzuur, "bloedreiniging", constipatie, bronchitis, emfyseem, urinewegaandoeningen en angst. Andere toepassingen zijn het stimuleren van het immuunsysteem en het verhogen van de energie.

Iers mos wordt vaak 'voedsel van de goden' genoemd vanwege de hoge voedingswaarde en helende eigenschappen. Het bevat 92 mineralen waaronder ijzer, zink, calcium, magnesium, kalium, koper, mangaan, jodium, broom en fosfor. Seamoss is ook rijk aan vitamine A, C, E, B12, eiwitten, antioxidanten en omega-3-vetzuren.

Blaasjeswier is een bruin zeewier en een van de meest jodiumhoudende zeegroenten ter wereld. Het bevat een grote hoeveelheid mineralen, waaronder ijzer, zink, calcium, magnesium, mangaan, kalium, koper, selenium, fosfor en vitamine A, C, E en K. Het heeft een hoog gehalte aan bètacaroteen, dat de immuniteit ondersteunt, verbetert het gezichtsvermogen en beschermt de huid tegen UV-straling.

Kliswortel is de wortel van de klisplant. Het heeft een lange geschiedenis van medicinaal en eetbaar gebruik door inheemse mensen, maar wordt vooral gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis te behandelen. Het wordt ook gebruikt om ontstekingen in de keel en longen te behandelen. De wortel bevat antioxidanten, is ontstekingsremmend, schimmelwerend, antibacterieel, antiviraal en beschermt het lichaam tegen de ontwikkeling van verschillende soorten kanker.

Cayenne peper versterkt de opname van de actieve inhoudsstoffen. Een effect waarvan wetenschappers vermoeden dat werkzaam is bij cayennepeper is dat er meer zuurstof naar weefsels wordt vervoerd. Het zou zo zijn dat cayennepeper het algehele energieniveau in het lichaam vergroot.

Ook worden er meer nutriënten door cayennepeper vervoerd. Dat komt ten goede aan alle organen en weefsels in het lichaam. Deze werkingen hebben te maken met een verhoogde bloedcirculatie. Het kan oxidatie in vetweefsel tegen gaan en het is een goed middel voor de lever; het helpt de lever beter te functioneren.

Voordelen van Iers mos, blaaswier en kliswortel:

  • bevat 102 mineralen
  • versterkt het immuunsysteem
  • verhoogt de levensenergie
  • verwijdert slijm uit het lichaam
  • verlicht gewrichtspijn en bevordert spierherstel
  • verhoogt het libido en verbetert de seksuele gezondheid

Ingrediënten:

Iers zeemos (chrondrus crispus)

Blaaswier (fucus vesiculosus)

Kliswortel (arctium lappa)

Cayenne (Capsicum frutescens)

 

Aantal capsules per pot:

100 vegetarische capsules

 

Hoe te gebruiken:

Neem dagelijks 2-4 capsules in de ochtend en in de avond

 

Opslag:

Bewaar goed gesloten op een droge plaats bij kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen.

Voorzichtigheid:Niet consumeren als u lijdt aan een overactieve schildklier (hyperthyreoïdie) en jodiumallergie. Stop minstens 2 weken voor een operatie met het innemen van de capsules. De kruiden mogen niet gecombineerd worden met vlees, zuivelproducten, gist, onnatuurlijke suiker of alcohol. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en mensen met bekende medische aandoeningen moeten voor gebruik een arts raadplegen.

Complete 102 mineralen cellulaire superfood complex.

Ierse seamos - blaasjeswier - Grote klit – Cayenne

Dagelijkse vitaminen en mineralen supplement met volledig spectum

Ondersteuning immuniteit

Verbetert de darmgezondheid

Geeft je energie een boost

Ondersteuning van de schildklier